Over Moerwijk.nl

Het domein www.moerwijk.nl is eindelijk weer terug in het bezit van de wijk en haar bewoners. Yes.

Dit betekent dat we weer  aan Moerwijk.nl als “digitale voordeur” van Moerwijk kunnen gaan bouwen.

Over Moerwijk.nl
Moerwijk.nl is een zogenaamde portal website of online platform. De redactie wordt gevoerd door de Moerwijk Coöperatie als  bewonersorganisatie.

Uitgangspunt voor Moerwijk.nl is om zoveel mogelijk kennis van, over en in Moerwijk, die interessant is voor alle Moerwijkers, samen te brengen op één website. De ambitie van Moerwijk.nl om zsm alle  informatie over niet-commerciële organisaties, dienstverleners en bewoners en initiatieven die actief zijn in Moerwijk te ontsluiten.

De website is nog volop in ontwikkeling en suggesties zijn van harte welkom!
Neem contact op met Neo 06 34 196 796 / [email protected]

Financiering 
De ontwikkeling en de hosting van www.moerwijk.nl wordt gefinancierd uit de basis subsidie die de Moerwijk Coöperatie als bewonersorganisatie van de Gemeente Den Haag krijgt om de wijk en haar bewoners zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen en een stem in de stad te geven.

Om dat te kunnen doen is het belangrijk dat we elkaar goed op de hoogte kunnen houden. De wijkportal Moerwijk.nl is dus een niet-commercieel initiatief. Alle data is van ons allen en blijft van ons allen!

Praat mee en doe mee. Maak alvast een account aan op www.moerwijk.net, het digitale wijknet wat we voor de Coronahulp in Moerwijk te kunnen coördineren reeds opgezet hebben.

In ontwikkeling
Er wordt de komende tijd aan de website gebouwd. Zo willen we aan Moerwijk.nl zsm een nieuwsrubriek en een agenda, waar alle activiteiten in Moerwijk te vinden zijn, toevoegen.

Het ontwerp van de portal Moerwijk.nl is interactief. Dit maakt het voor de deelnemende organisaties en bewoners en hun initiatieven mogelijk zelf de eigen pagina actueel te houden. Ook nieuwsberichten en agendapunten kunnen zelf aan worden gemaakt.

Bewoners van Moerwijk kunnen via deze website zsm zelf berichten, foto’s en persoonlijke oproepen /advertenties plaatsen.

Praat mee en doe mee. Maak alvast een account aan op www.moerwijk.net, het digitale wijknet wat we voor de Coronahulp in Moerwijk te kunnen coördineren reeds opgezet hebben.